Print & Trycksaker

Vi hjälper er med alla former av grafisk formgivning som affischer, broschyrer, visitkort och mycket mer.

Vi erbjuder bland annat:

  • Broschyrer
  • Flyers
  • Folder
  • Kataloger
  • Affischer
  • Visitkort
  • Kuvert och brevpapper
  • Vepor
  • Skyltar

Vi erbjuder även copy/text och grafisk vägledning om ni är i behov av det.
Fotografering kan också erbjudas vid förfrågan.

Copywriting/Textsättning

En bra copywriter förvandlar vilken text som helst till ett intressant, informativt och lättförstått stycke som stärker och förtydligar ert företag, era produkter och tjänster. Kontakta gärna oss så berättar vi mer.

Uppdrag

Så jobbar vi

Beroende på vad du beställt för tjänst eller produkt av oss kan arbetsprocessen se lite annorlunda ut, och det kan även skilja sig från kund till kund. Dessa steg är dock den generella arbetsprocessen för tryckproduktion, men allting anpassar vi såklart efter er och det sättet som ni är bekväma och vill jobba med!

1

Ni tar kontakt med oss på Mindboom, antingen via mail eller telefon, och berättar vad ni är ute efter och vilka era behov är. Därefter bokar vi in ett förutsättningslöst möte där vi kan ses, hos oss eller hos er, och se över vad vi kan erbjuda er.

2

Efter mötet hoppas vi självklart att ni vill gå vidare med oss, och om ni vill det så tar vi då fram ett förslag på vad som skulle kunna göras och till vilket pris. Därefter får ni diskutera förslaget med era kollegor och efter detta ta ett beslut. Ni är i det här stadiet ännu inte bundna till något om ni inte trivs med vad vi erbjuder.

3

Om vi går vidare i processen så skiljer den sig lite härifrån beroende på vad ni är ute efter för tjänst eller trycksak. Ofta handlar det dock om vi först tar fram en moodboard för att se över vad vi ska ha för bildspråk och vad vi ska kommunicera som ni också får se över och godkänna. Efter varje steg som sedan tas kommer ni att få vara så pass involverade som ni själva vill, och får godkänna allt eftersom, så att ni får just det som ni är ute efter.

Som kund har du alltid rätt till två stycken korrektur i en godkänd offert hos oss! Om vi kommit överens om att jobba per timma är det upp till er som kund hur många timmar ni vill att vi lägger ner och hur många korrektur ni vill göra.

4

När arbetet färdigt så sammanställs er färdiga produkt/trycksak för leverans. Ni får själva bestämma om ni vill ha det levererat som en fil och själva ta hand om tryckproduktionen, eller om ni vill ha hjälp av oss på Mindboom hela vägen till färdig produkt. Vi har långa och väl uppbyggda relationer till våra underleverantörer och kommer se till att att ni får rätt kvalité och det bästa trycket för er anpassat efter era förutsättningar och budget. Leverans sker i sådana fall med bud från oss om inte annat är överenskommet.

Har du ett nytt projekt?

Börja med att kontakta oss. Prata direkt med Hani Farran