Webbdesign

Webbsida och mobila applikationer

När det kommer till digitala tjänster utgår vi alltid från er företagsidentitet och kultur, allt från färg, typsnitt och identitet. Alla detaljer är viktiga då allt visuellt signalerar vad ni står för till era kunder. Har ni en redan satt identitet som ni trivs med följer vi givetvis den.

Anpassad för dator, surfplatta och mobil

En annan viktig del idag är att en webbsida är responsiv med tanke på alla olika plattformar som vi använder oss av idag så som datorer, surfplattor samt smartphones. Att ha en responsiv webbsida innebär att layouten av innehållet anpassas efter den devis som besökare sitter vid då sidan känner av vilken typ av plattform som vill öppna den. På detta sätt blir det lätt för alla att kunna se innehållet av webbsidan oavsett vad de sitter med för verktyg, och viktiga delar som bra navigering och bra läsbarhet påverkas aldrig.


Sökoptimerad (SEO)

Hemsidan måste ha hög funktionalitet och vara sökoptimerad (SEO) och ha en bra support. Det skall vara lätt att länka till sociala medier om ni använder er av det, och har ni inte redan exempelvis Facebook (eller behöver uppdatera er befintliga) så tillverkar vi gärna en åt er och anpassar även den efter er satta design.

 

Hosting & Backup

Vi har fantastiska samarbetspartners för Hosting, Service och Support. Det är partners som vi arbetat länge med och som erbjuder säker backup och säkra mail-konton.

 

Text innehåll

Copy och textinnehåll skall vara effektivt och informerande på en webbplats. Det skall vara anpassad för just webben och vara sökvänlig. Även bildinnehåll på webbplatser är viktigt, och ibland kan man även behöva ta fram enklare (eller svårare) filminstruktioner för att förklara en produkt närmre eller för att förstärka ett budskap. Allt som ni känner att ni är i behov utav som innehåll kan vi hjälpa er att ta fram, det bestämmer ni. Antingen väljer ni några delar, eller så ber ni oss göra allt. Vi kommer tillsammans överens om vad som fungerar för just dig och ditt företag.


Webbgränssnitt / CMS

De system som vi använder oss av idag är CMS (Content Management System) drivna, och plattformerna vi jobbar med är bland annat Drupal, WordPress, Magento och Joomla vilka är dom mest sökbara på marknaden.


Lätt att byta text och bild

Vi brukar rekommendera Worpress eller Drupal system till alla våra kunder då de är globalt prövade under flera års tid och är både lättanvända samt har så kallad öppen källkod. Detta innebär att ni själva på ett lätt sätt kan justera och uppdatera innehållet på er webbplats utan att vara beroende av en programmerare eller oss.

 

Vi kan förutom själva webbplatsen även erbjuda:

  • Infografik
  • Film (för att förklara produkter eller tjänster
  • Produkt & bildgalleri
  • Kundcase & Referenser
  • Personal eller produktfotografering
  • Sökoptimering (SEO)
  • Applikationer för mobil och surfplattor (Appar)
  • Företagspresentationer (KeyNote, PowerPoint, PDF)

 

Uppdrag

Har du ett nytt projekt?

Börja med att kontakta oss. Prata direkt med Hani Farran