drag_handle
drag_handle
close
Kategori
Kundcase
Kundnamn
Zooma Agency
Leverabler
Interaktivt demo / 2D & 3D animationer

Zooma valde Mindboom som långsiktig samarbetspartner

När det handlar om att ta fram innovativa förslag och leverera kreativa lösningar till stora globala klienter, har Zooma en pålitlig samarbetspartner i Mindboom. Med ett starkt fokus på samarbete och gemensamt engagemang arbetar de i symbios, vilket ständigt leder till framgångsrika projekt och nöjda kunder.

Zooma har jobbat med Mindboom sedan start

Zooma är en marknadskonsultbyrå som består av ett team av interna och externa kreatörer och projektledare. De levererar ett komplett utbud av marknadsföringstjänster som inkluderar bland annat strategi, implementering av digitala verktyg, interaktiva produktioner och visualiseringar. Och med i teamet, finns även Mindboom.

Samarbetet med Mindboom sträcker hela vägen tillbaka till 2014. Sedan dess har Mindboom varit en integrerad del av Zoomas team och spelat en nyckelroll i att leverera kvalitetstjänster till kunderna.  

Inför varje kundprojekt sätter Zooma ihop ett team med de resurser och kompetenser som behövs för att möta kundens behov. I projekten är Mindbooms med och tar fram animationer, interaktiva demos, 3D-visualiseringar och Unreal-produktioner.  

Ingrid Wallgren, kundansvarig och projektledare på Zooma, berättar att trots att de jobbar i olika konstellationer i varje projekt, arbetar de alltid som ett gemensamt team där de har en gemensam arbetsprocess.

“Vi har ett symbiotiskt förhållande, där vi gemensamt utforskar idéer, säljer in till kund och hjälps åt att leverera det."
Ingrid Wallgren, kundansvarig & projektledare på Zooma

Omvandlar komplex information till lättförståeligt visuellt innehåll

De kundprojekt som Mindboom är involverade i är ofta för IT- och teknikföretag, som har behov av att förtydliga och förklara sina komplexa lösningar. Mindboom brukar då få uppgiften att förklara en komplex process på ett inspirerande och enkelt sätt. De tar fram både idén, designkonceptet och lösningen för att förklara strukturen. När Mindboom har tagit fram design, grafik och animationer, lämnas det som ska programmeras över till andra utvecklare i projektteamet. När alla delar är klara levereras den kompletta lösningen till kunden.

Ingrid berättar också att Mindboom bidrar med en hög innovationskraft i de projekt de är med i, där de ständigt kommer med nya idéer och infallsvinklar för att lösa kundens specifika utmaningar.

“Vad som är kul med Mindboom är att de ofta kommer med nya idéer och ligger steget före i det kunden frågar efter, där vi har en dialog kring det tillsammans.”

”Vi känner oss väldigt trygga i vårt samarbete och tycker deras arbete håller hög kvalitet. Vi skulle absolut rekommendera Mindboom. Utöver deras kompetens är de också ett trevligt gäng och roliga att jobba med, och de bidrar alltid med hög energi,” menar Ingrid.

Visualiseringar som underlättar kunddialogen 

Resultatet blir en tydlig och lättförståelig visuell representation av en produkt eller process som annars skulle vara svårt och tidskrävande att förklara. Teknikföretagen får en lösning som förenklar och förbättrar kommunikationen mot sina kunder.

”De projekt där Mindboom är involverade i tillför stort värde eftersom de förbättrar kommunikationen mellan teknikföretagen och deras målgrupp. Visualiseringarna skapar en tydlig förståelse för de fördelar en viss lösning kan erbjuda. Budskapen blir tydligare och mer övertygande eftersom man bättre förstår vilket värde det tillför," säger Ingrid Wallgren.

Efter att ha samarbetat med Mindboom i över 10 år, vill Zooma fortsätta med detta framgångsrika samarbete.

”Vi känner oss väldigt trygga i vårt samarbete och tycker deras arbete håller hög kvalitet. Vi skulle absolut rekommendera Mindboom. Utöver deras kompetens är de också ett trevligtgäng och roliga att jobba med, och de bidrar alltid med hög energi,” menar Ingrid.

Hani Farran
VD & Creative Director

Boka ett intromöte med oss

Har du ett projekt du tycker passar oss och vill få en offert? 
Ta gärna kontakt så hjälper dig vidare.
receipt_long
Har du ett projekt du tycker passar oss och vill få en offert?